Intresseanmälan

Funderar du på en framtid som konsult?

Vill du veta mer om PA Consulting (PA), våra events och lediga tjänster? Anmäl dig här och du får löpande information under våren.

Vi på Stockholmskontoret tycker att det är jättekul att få träffa studenter och berätta mer om hur det är att arbeta som managementkonsult både hos oss på PA och generellt. Under våren kommer vi att anordna ett antal events där du får möjlighet en att lära känna PA lite bättre och samtidigt skaffa dig en insikt om managementkonsultbranschen.

"Women in Consulting" är ett bland flera events som vänder sig till kvinnor vilka befinner sig i slutet av sina studier eller i början av sin karriär. På PA i Sverige är ca 40% av våra medarbetare i dagsläget kvinnor men vi siktar givetvis på att andelen kvinnor ska bli ännu högre!

Vi kommer även att anordna en Case kväll där du får lära känna några av våra konsulter och olika tekniker för att lösa Case. Syftet är att ge dig en kort introduktion till vad arbetet som managementkonsult innebär samtidigt som de ger dig nyttiga insikter inför höstens rekryteringsprocess och vad du bör tänka på när du söker jobb.

Till dig som inte vill anmäla dig via detta forum går det bra att lägga till @Sanna Austrell på LinkedIn. Det ger dig också möjlighet att hålla dig uppdaterad kring vad som händer på PA under våren.

Vi hoppas få träffa dig inom kort.

Med vänlig hälsning
PA Consulting

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra av dig.