Some of our PA consultants standing outside a building having a conversation
Intresseanmälan

Casekväll med PA Consulting

Tisdagen 4 april - kl. 17.00 - PA Consultings kontor

Vi välkomnar dig som student som är nyfiken på management consulting till en spännande och lärorik casekväll på vårt kontor!

PA consultants sitting down

Tillsammans med andra studenter kommer du att få lära dig mer om konsultbranschen och även en chans att förbereda dig inför framtida rekryteringsprocesser.

Vi har förberett en underhållande kväll där du kommer att få möjlighet att lösa en verklig affärsutmaning i form av ett case. Tillsammans med oss på PA och andra studenter kommer du att få chansen att utveckla dina problemlösningsfärdigheter och din kreativitet.

Vi har bjudit in några av våra erfarna konsulter som kommer att dela med sig av sina bästa tips och tricks för att lyckas i rekryteringsprocesser. Du kommer att få lära dig vad som är viktigt att tänka på när det kommer till både CV och i intervjuer, samt få insiderinformation om vad konsultföretag letar efter i potentiella kandidater.

För att hålla energin uppe kommer vi även bjuda på diverse godsaker inklusive mat och dryck. Vi tror att du kommer att ha en fantastisk kväll, full av lärande, spänning och möjligheter att knyta nya kontakter.

Vem?

Vi riktar oss till dig som är i slutet av universitets-/högskolestudierna eller precis har tagit examen och är i början av din yrkesverksamma karriär.

Hur?

Anmäl dig till eventet genom att fylla i ansökningsformuläret senast den 30 mars 2023. Vi har begränsat antal platser.

När?

Tisdagen den 4 april kl. 17:00-21:00 på PA Consultings kontor på Jakobsbergsgatan 17 i Stockholm, ingång i Mood-gallerian (bredvid Bröd & Salt). Kvällen inleds med mingel kl. 17:00 och första aktiviteten startar kl. 17:30.

Övrigt?

Vi bjuder på mat och dryck. Om du har några allergier, vänligen ange detta i registreringsformuläret.

Vi förbehåller oss rätten att publicera eventuella bilder från eventet på sociala medier under förutsättning att vi har ditt samtycke.

Vid frågor avseende anmälan eller eventet kontakta Robin Lindfors.

Vi ser fram emot att få träffa dig och berätta mer om oss!

Kontakta teamet

Vi ser fram emot att höra av dig.