Insights/Case studies/Newsroom/CareersCareersCareersPartnersConsultantsTechnology innovationCorporateEarly careersSearch Jobs/About us/Contact us Global locations

Search paconsulting.com
  • Phone
  • Contact us
  • Locations
  • Search
  • Menu

share

  • Add this article to your LinkedIn page
  • Add this article to your Twitter feed
  • Email this article
View or print a PDF of this page
.

PA Consulting Group og Ecsact indgår partnerskab

22. januar 2014


Det globale konsulenthus PA Consulting Group har indgået partnerskab med aktuarrådgivningsfirmaet Ecsact. Målet er at styrke PA’s rådgivningskompetencer i forsikringsbranchen, særligt inden for aktuarrådgivning.

Som markedsledende og globalt konsulenthus blandt andet inden for forsikrings- og pensionsbranchen har PA Consulting Group gennem de seneste 70 år rådgivet virksomheder inden for såvel skadeforsikring samt liv & pension. PA’s kompetencer tager primært udgangspunkt i strategi, business design og it, og derfor er ambitionen ved hjælp af Ecsacts dybe forsikringsvidenskabelige kompetencer at kunne udfylde rollen som rådgiver i skadeforsikring samt på sigt liv- og pensionsvirksomheder.

Ecsact tilbyder forsikringsselskaber analyser af deres tariffer, markedssituation, hensættelser, kundelønsomhed og reassuranceprogrammer og bistår desuden med beregning af solvensbehov og modeller til identifikation af forsikringssvindel. Ifølge direktør i Ecsact Sverre Lorenzen bliver forsikringsområdet stadig mere datadrevet og analysekrævende, og det kræver specialiseret rådgivning.

”Vores kunder efterspørger bl.a. rådgivning om, hvor avancerede de bør være i deres analyser i forhold til, hvad der er praktisk muligt og anvendeligt, så vi oplever et stigende behov for aktuarrådgivning. Samtidig tror vi, at vores og PA's kompetencer supplerer hinanden godt: Vi er en lille virksomhed med en dyb viden omkring aktuar- og forsikringstekniske problemstillinger, men vi har ikke den brede knowhow inden for fx strategi og it, som PA har,” forklarer Sverre Lorenzen, som håber, at samarbejdet med PA vil kunne byde på nye typer opgaver med større organisationer.

For PA’s vedkommende håber man, at samarbejdet vil åbne op for nye opgaver inden for liv & pension samt skade inden for områder som compliance og pricing og reserving, hvor Ecsact’s aktuarkompetencer vil kunne gøre en stor kommerciel og faglig forskel.

”Vi har i PA ingen planer om at opbygge en aktuarafdeling. Vi ser derimod et samarbejde med Ecsact som en ideel mulighed for at fokusere på vores fælles styrker og samtidig løfte vores rådgivning på det tekniske område – vel at mærke – uden vi mister vores uafhængige rådgivning,” siger partner Olaf Valentin Kjær, PA Consulting Group.

Martin Tillisch, der er ansvarlig for forsikringsbranchen i PA Consulting Group, ser frem til samarbejdet med Ecsact:

”Jeg har store forventninger til samarbejdet, da Ecsact har nogle særlige kompetencer, som der i højere og højere grad bliver behov for, i takt med at opgaverne bliver flere og flere. Det gælder især opgaver, hvor vi skal hjælpe vores kunder med at skabe simplere forretningsmodeller og bedre kundeoplevelser – og heraf opstår der naturligt et aktuarbehov, især på produkter og tariffering,”siger Martin Tillisch.For more information on financial services, click here or contact us now 

   
Corporate headquarters
10 Bressenden Place
London SW1E 5DN London SW1E 5DN
United Kingdom
Tel: +44 20 7333 5865 Tel: +44 20 7333 5865
contact us now

By using this website, you accept the use of cookies. For more information on how to manage cookies, please read our privacy policy.

×