Skip to content

WOMEN IN CONSULTING - networking for young professionals

WOMEN IN CONSULTING - networking for young professionals

Hvordan skaber vi den bedst mulige fremtid for mennesket i en teknologisk verden?

Nu har alle kvindelige kandidatstuderende og unge ambitiøse kvinder med et par års erfaring fra erhvervslivet en unik chance for at komme tæt på, hvordan det er at være konsulent i en international virksomhed, som PA Consulting. På denne aften vil du få et indblik i hvordan vi arbejder, hvem vi er og hvordan vores arbejdsmetoder og netværk gør os til verdensklasse konsulenter inden for transformationer, innovation og IT, samt eksperter inden for forskellige brancher som f.eks. den finansielle og offentlige sektor.

Den 6. februar inviterer vi alle kvindelige kandidatstuderende og kvinder med kandidatgrad samt et par års erfaring fra erhvervslivet til et event fyldt med faglighed, netværk og ikke mindst godt selskab af vores kvindelige konsulenter lige fra Analyst til Partner. I løbet af aftenen vil du få indsigt i de værktøjer og metoder som PA’s konsulenter bruger til at skabe fremdrift hos vores klienter. Du vil få mulighed for at møde andre dygtige kvinder, blive udfordret og teste dine konsulent færdigheder. Aftenen vil slutte af med en lækker middag og bobler i glasset samt mulighed for at netværke på tværs af deltagere og PA konsulenter.

Ansøg om deltagelse ved at sende en motiveret ansøgning med et par linjer om dig selv og hvorfor du gerne vil deltage (½-1 side), samt dit CV via nedenstående link – og i PDF format. Deadline for ansøgninger er mandag 13. januar 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Praktisk information

Tidspunkt: Torsdag 6. februar 2020.
Ankomst kl 15.45 med start kl. 16:00.
Efter mødet byder vi på middag, som slutter kl. 21.30

Sted: PA’s Nordiske hovedkontor i Portland Towers, Göteborg Plads 1, 12. sal, 2150 Nordhavn.

Spørgsmål kan sendes til denne mail.

        
Send os din ansøgning og dit CV 

KONTAKT PROGRAMORGANISATORERNE

Ida Maria Frederiksen

Consultant Analyst

Louise Rajczyk

Consultant
×

By using this website, you accept the use of cookies. For more information on how to manage cookies, please read our privacy policy.