Skip to content

Women in Consulting - Funderar du på en framtid som konsult?

Har du funderingar kring hur det är att jobba som konsult? Välkommen till oss på PA Consulting den 7 maj för att träffa några av våra kvinnliga konsulter och ställa de frågor du har! 

Under kvällen kommer flera av oss kvinnliga konsulter att vara på plats, från olika affärsområden och med varierande bakgrund. Du får möjlighet att lyssna till några av våra kvinnliga konsulter som delar med sig av sina erfarenheter och självklart ställa massa frågor. Vi riktar oss till dig som är kvinna och nyfiken på konsultyrket, oavsett om du är student eller i början av din karriär.

Anmäl dig till eventet genom att fylla i formuläret och skriva en kort motivering på tre rader till varför du skulle vilja medverka under kvällen. Notera att vi har begränsat antal platser. Vi behöver din ansökan senast 30 april och återkopplar senast 2 maj. Om du har några matpreferenser, vänligen ange detta i registreringsformuläret. Vi står ej för resekostnader.


Datum: Tisdagen den 7 maj 2019
Tid kl. 18.00-20.30 
Plats: PA Consulting, Jakobsbergsgatan 17, 7 tr, Sthlm
OSA: 30 april 2019

Vid frågor avseende anmälan eller eventet hör av er till Fanny Lundsgård (fanny.lundsgard@paconsulting.com)

Vi ser fram emot att få träffa dig och berätta mer om oss!
PA Consulting Group! 

Please register if you wish to attend

* Required fields

By submitting this form you are agreeing to be bound by our legal terms and conditions and our privacy policy.

×

By using this website, you accept the use of cookies. For more information on how to manage cookies, please read our privacy policy.