Skip to content

PA’s Raspberry Pi learning hub

Welkom op de PA’s Raspberry Pi learning hub!

Hier vind je nieuws, updates en tips om optimaal te presenteren tijdens de Raspberry Pi competitie Nederland 2018 – 2019!

Op deze pagina vind je veel relevante informatie om succesvol te worden in de Raspberry Pi competitie! Wil jullie team onderscheidend zijn? Neem dan snel een kijkje op deze site voor meer informatie. Kijk ook op de Raspberry Pi Foundation!

Ben je nog niet gestart met Raspberry Pi, maar op zoek naar leuke ideeën? Kijk dan bij “Opstarten”. Ben je wel al druk bezig, maar zoek je tips & tricks? Klik dan op “Maken”. Voor het afmaken van je Raspberry Pi en verkopen, klik op “Verbeteren & Verkopen”! Aarzel niet om vragen te stellen via de contact knop aan de onderkant van deze pagna.

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën om op te starten? Dan ben je op het juiste adres! Wij doen enkele voorstellen van websites en video’s die je kunt bekijken en evenementen die je kunt goed bezoeken om tot goede ideeën te komen.

Opstarten

Heb je een goed idee bedacht, maar ben je op zoek naar meer informatie over hoe je jouw idee in de praktijk kan brengen? Zoek niet verder en scroll snel naar beneden! Op deze pagina vind je handige links en video’s over hoe je kan programmeren, coderen en ontwikkelen. Hierdoor kun je jouw idee echt laten slagen! Kom meer te weten.

 

Maken

Als je bijna klaar bent, is het belangrijkom te zorgen dat je product zo goed als perfect is en je hem kan verkopen. Hoe zorg je ervoor dat je Raspberry Pi tip-top in orde is, en dat je een presentatie kan geven waardoor die nog beter lijkt? Scroll snel naar beneden voor het antwoord!

Verbeteren & verkopen

Niet alleen kennis heb je nodig voor een succesvol project, ook zijn bepaalde vaardigheden van enorm belang. Bij het “Opstarten”, “Maken” of “Verbeteren & Verkopen” van je Raspberry Pi zijn andere vaardigheden belangrijk. Vind snel uit welke dat zijn!


Informatie voor leraren

Informatie over de competitie

Hier vind je links naar informatie over de Raspberry Pi competitie, zoals het wedstrijdreglement.

Lesmateriaal voor leraren

Op deze website vind je informatie en gratis trainingen voor docenten die zijn ontwikkeld om docenten te helpen om zelfverzerkerd en enthousiast te zijn. Je kunt via de PiAcademy klassikale lessen volgen, maar je kunt online cursussen volgen.


Social media

Als je op twitter zit, stuur ons dan een tweet over het project van je team of publiceer op Instagram.

We zijn alijd geïnteresseerd in het zien van je vorderingen, vooral op foto’s!

Volg ons op @PA_RaspberryPi en gebruik de hashtag: #PAPiAwardsNL19


Contacteer ons

Als je vragen hebt voor het PA’s Raspberry Pi team, voel je vrij om met ons contact op te nemen!

Contactformulier

Ernst Brand

PA public sector expert

Mark Griep

Head of PA in the Netherlands and financial services expert

Contact the authors

×

By using this website, you accept the use of cookies. For more information on how to manage cookies, please read our privacy policy.