Skip to content

Funderar du på en karriär inom management consulting?

Women in Consulting - 21 april 2022 - kl. 17-20


Har du funderingar kring hur det är att jobba som managementkonsult eller vilka utvecklingsmöjligheter som finns hos oss på PA Consulting? Vi bjuder nu in till en inspirerande nätverkskväll där du får möjlighet att träffa några av våra kvinnliga konsulter.

PA är ett världsledande managementkonsultföretag med fokus på innovation och transformation och vår erfarenhet sträcker sig hela vägen från framtagande av strategi och design, till genomförande av lösningar. För oss är jämställdhet, mångfald och inkludering viktigt och vi arbetar i en miljö som värdesätter kreativitet, nytänkande och uppfinningsrikedom.

Under kvällen kommer du få möjlighet att lära känna PA, höra om några av våra kvinnliga konsulters karriärresor och vägar in i branschen, samt få tillfälle att ställa alla dina frågor om hur det är att vara managementkonsult. Syftet med kvällen är att stärka våra nätverk och klargöra kärriärmöjligheterna på PA.

VEM?
Vi riktar oss till dig som identifierar dig som kvinna och som är i slutet av universitets-/högskolestudierna eller young professionals.

HUR?
Anmäl dig till eventet genom att fylla i ansökningsformuläret senast den 18 april 2022. Vi har ett begränsat antal platser.

NÄR?
Torsdagen den 21 april kl. 17:00-20:00 på PA Consultings kontor på Jakobsbergsgatan 17 i Stockholm, ingång i Mood-gallerian (bredvid Bröd & Salt). 

Vi förbehåller oss rätten att publicera eventuella bilder från eventet på sociala medier under förutsättning att vi har ditt samtycke.

Vid frågor avseende anmälan eller eventet kontakta Caroline Barle (caroline.barle@paconsulting.com).

Vi ser fram emot att få träffa dig och berätta mer om oss!
PA Consulting

Please register if you wish to attend

* Required fields

Samtycke till användning av foto

By submitting this form you are agreeing to be bound by our legal terms and conditions and our privacy policy.